Consumatorii din R. Moldova, îndemnaţi să achite în avans pentru gazele naturale

Consumatorii din R. Moldova, îndemnaţi să achite în avans pentru gazele naturale

FOTO simbol

Consumatorii sunt îndemnaţi să achite în avans pentru gazele naturale. SA „Moldovagaz” precizează că acest fapt îi va permite să-şi execute obligaţiunile financiare contractuale faţă de furnizorul extern şi astfel să fie asigurată furnizarea neîntreruptă a gazelor naturale în Republica Moldova, transmite IPN.

Compania menţionează că obligaţiile contractuale presupun achitarea integrală, până la data de 20 a lunii de gestiune, a contravalorii gazelor naturale consumate în luna precedentă şi 50% din valoarea gazelor naturale contractate pentru luna curentă.

„Ţinând cont de situaţia creată pe piaţa gazelor naturale şi întru asigurarea respectării de către SA „Moldovagaz” a clauzelor contractuale de plată, vă rugăm insistent să achitaţi la timp facturile primite pentru consumul curent de gaze naturale. Totodată, luând în considerare circumstanţele create, pentru a-şi onora pe deplin obligaţiunile contractuale de plată şi a nu a pune în pericol furnizarea gazelor naturale, rugăm să examinaţi posibilitatea achitării în avans pentru gazele naturale care urmează a fi consumate în lunile ce urmează”, se arată într-un comunicat de presă. Detalii despre modalităţile de achitare a facturilor pentru gazele naturale pot fi accesate pe pagina web a furnizorului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările