Constantin Codreanu: Sunt singurul care pot asigura o victorie în faţa socialiştilor. Fac apel către unionişti să înceteze orice atacuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Candidatul PUN la funcţia de primar de Chişinăul, deputatul din Parlamentul României Constantin Codreanu, a depus actele de înregistrare în cursa electorală pentru Primăria Chişinău. Acesta susţine că este singurul candidat care poate asigura victoria împotriva socialistului Ion Ceban.

„Singurul candidat care în acest moment are şanse să-l bată pe „minidodonul Ceban” sunt eu, pentru că am de partea mea o echipă minunată”, a declarat Constantin Codreanu joi, 19 aprilie.

Potrivit lui, „ar fi o mare tragedie ca în acest an important acest oraş, care îşi doreşte să rămână românesc, european să ajungă pe mâna celor care execută ordinele lui Putin”.

În acest context, el a făcut un apel către alte forţe unioniste „să înceteze orice atacuri”.

„Pentru că din cearta pe care o promovăm noi au de câştigat doi oameni - Plahotniuc şi Dodon. Este regretabil că unioniştii nu au reuşit să aibă un candidat comun pentru Primăria Chişinău, dar vin cu o veste bună - vor avea un candidat unionist în turul doi. Vestea şi mai bună este că vom reuşi să păstrăm Primăria Chişinău şi nu o vom ceda „minidodonului” care ne ameninţă în acest moment”, a spus Codreanu.

Alegerile locale din Chişinău vor avea loc pe 20 mai.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite