Consilierii PL din CMC critică reforma organizatorică propusă de Silvia Radu: După ce a arătat totală incompetenţă, acum arată abuz total

Consilierii PL din CMC critică reforma organizatorică propusă de Silvia Radu: După ce a arătat totală incompetenţă, acum arată abuz total

FOTO IPN

Consilierii Partidului Liberal din Consiliul municipal Chişinău o acuză din nou pe Silvia Radu, primar interimar al capitalei, de incompetenţă şi abuz. Potrivit aleşilor locali liberali, pe de o parte, Silvia Radu propune comasarea mai multor direcţii, prin absorbţie, iar pe de altă parte, a anunţat concurs pentru mai multe funcţii de şef la direcţiile care urmează a fi reorganizate, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„După ce a dat cu oiştea în gard, Silvia Radu, atunci când nu s-a mai descurcat cu gheţuşul de afară – noroc că a venit soarele şi a mai rezolvat din probleme – acum începe partea a doua a epopeii cu abuzurile la Primărie. După ce a arătat totală incompetenţă, acum arată abuz total”, a declarat liderul fracţiunii PL, Ion Cebanu, într-o conferinţă de presă.

Liberalul susţine că nu este clară fundamentarea economică, dar nici acţiunea logică a reformei organizatorice propuse de Silvia Radu. Pe lângă faptul că au fost încercări de a trece proiectele de decizie în cauză pe la comisii şi comisiile le-a dat aviz negativ, nu există expertiză juridică şi nici economică pentru a vedea ce se întâmplă dacă sunt unite două-trei direcţii, mai spune Ion Cebanu.

Potrivit liberalului, mai degrabă, Silvia Radu urmăreşte scopul să scape de anumiţi funcţionari. Ion Cebanu a dat exemplul unui consilier al primarului general, care a fost suspendat pe motiv că este suspendat Dorin Chirtoacă. 

PL insistă că doar o persoană aleasă de cetăţeni are legitimitate să facă astfel de reforme, nu una „intrată pe fereastră” în Primărie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările