Comuniştii nu vor avea un candidat la funcţia de primar de Chişinău: Le cerem alegătorilor să ignore aceste alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) a anunţat că nu va desemna un candidat la funcţia de primar de Chişinău pentru alegerile anticipate din 20 mai. Totodată, formaţiunea condusă de către Vladimir Voronin i-a îndemnat pe chişinăuieni să boicoteze acest scrutin.

Comuniştii consideră că, indiferent cine nu va fi ales în calitate de primar general al Capitalei, mandatul acestuia va fi foarte scurt, până la alegerile locale ordinare din 2019, iar din această cauză noul edil nu va reuşi să soluţioneze nici măcar problemele elementare.

„Jocul de-a alegerile iniţiat de regimul mafiot şi corupt are un singur scop primordial: să verifice în acţiune resursele administrative înainte de alegerile parlamentare”, se arată într-un comunicat de presă emis de PCRM.

Potrivit comuniştilor, pe agenda de zi a noului primar ales nu vor fi problemele de dezvoltare, dar diferite intrigi politice.

„Le cerem alegătorilor să ignore aceste alegeri, exprimând în aşa mod un dispreţ profund faţă de guvernarea coruptă”, se mai spune în comunicatul PCRM.

Amintim că până la acest moment şi-au înaintat candidatura la funcţia de primar de Chişinău următoarele persoane: Andrei Năstase - PPDA, Ion Ceban - PSRM şi Valeriu Munteanu - PL.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite