Cine îl vânează pe Dorin Chirtoacă?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În actuala campanie electorală din Chişinău cineva se străduie din răsputeri să-l transforme pe primarul Dorin Chirtoacă în principalul personaj negativ al oraşului. Cam o dată pe săptămână apare un scandal în care este atras şi Dorin Chirtoacă.

Să le recapitulăm pe cele mai recente. Nu cu multă vreme în urmă activista Domnica Cemortan a lustruit pavajul din faţa primăriei Chişinăului, tăvălindu-se pe jos în faţa unor poliţişti care nu prea înţelegeau miza scandalului. Domnica Cemortan a vrut să reclame lipsa coşurilor de gunoi de pe străzile Chişinăului şi a aruncat în faţa primăriei mai multe pungi cu gunoaie. Un protest inutil – poliţiştii îi arătau activistei încinse coşurile de gunoi, activista împrăştia şi mai abitir gunoiul pe trotuar.

Apoi a apărut ştirea bombă: percheziţie la domiciliul primarului Chirtoacă! De fapt era o percheziţie într-un caz ce implica firma fratelui primarului, într-un dosar în care s-a mers din firmă-n firmă până s-a ajuns la firma care să genereze ştirea bombă.

Cea mai recentă dispută are ca actori principali membrii unei asociaţii de veterani şi refugiaţi din războiul de pe Nistru. Oamenii vor să cumpere în proprietate personală apartamentele închiriate de la primărie. Primarul spune că aşa ceva ar fi ilegal, nemulţumiţii au invadat primăria şi au declanşat un scandal pe placul televiziunilor, cu îmbrânceli şi ţipete. Aştept să văd ce a planificat scenaristul pentru etapa următoare.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite