Chişinău: Valentina Buliga, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale: „Avem direcţii sociale raionale care nu au internet”

Chişinău: Valentina Buliga, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale: „Avem direcţii sociale raionale care nu au internet”

Valentina Buliga, ministra Muncii şi Protecţiei Sociale

Crearea unui sistem de protecţie socială model în Republica Moldova se desfăşoare anevoios, a declarat în şedinţa Guvernului Valentina Buliga, ministra Muncii şi Protecţiei Sociale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până acum o lună Executivul a acordat centralizat ajutor persoanelor cu venituri mici pentru perioada rece a anului. Începând cu 1 ianuarie guvernanţii au decis că aceste îndemnizaţiile să fie calculate individual, în funcţie de veniturile şi bunurile deţinute. Dar instituţiiile de asistenţă sociale din raioane s-au împotmolit în procesare.

„Avem direcţii sociale raionale care nu sunt conectate la internet şi nu ne pot transmite datele. Propun ca în lunile de iarnă să le acordăm compensaţii ca şi până acum", a menţionat ministra Muncii.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările