Chirtoacă, despre noul preşedinte ales al Republicii Moldova: Acest ipocrit este şi el implicat în furtul miliardului de la BEM!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, l-a criticat luni, 21 noiembrie, pe noul preşedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, chiar la şedinţa săptămânală a serviciilor primăriei. Edilul afirmă că socialistul este implicat în furtului miliardului din sistemul bancar, iar faptul că oamenii l-au votat în aceste condiţii ar putea însemna că ei acceptă situaţia în cauză, doar de dragul apropierii de Rusia.

„Acest ipocrit care a falsificat Monitorul Oficial în 2011 la Primăria Chişinău, este implicat şi el în furtul miliardului la Banca de Economii. 

Prin Greceanîi, care are 5 milioane de euro luate de acolo, prin cumătrul lui Melnic care are nu ştiu câte milioane. Lista la toţi cei care au luat bani de la BEM trebuie publicată, atunci se va adeveri că sunt implicaţi în furtul miliardului şi aceştia care acum sărbătoresc. Vreau să văd atunci, dacă electoratul respectiv, care este aşa de furios împotriva furtului miliardului, dacă o să iasă împotriva preşedintelui nou-ales. O să tragem concluzia că la noi jumătate din pupulaţie acceptă minciuna, hoţia, furtul miliardului, numai să meargă spre Moscova”, a declarat Chirtoacă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite