Chirtoacă critică Blocul ACUM pentru intenţia de a avea o înţelere cu PSRM la alegerile locale: Asta se numeşte trădare a democraţiei şi a alegătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PL, ex-primarul Dorin Chirtoacă, este nemulţumit de intenţia Blocului ACUM de a semna un „acord de neagresiune” cu PSRM pentru alegerile locale generale din 20 octombrie, dar şi de afirmaţiile preşedintelui Igor Dodon, care a spus că următorul primar de Chişinău va fi Socialist sau din partea Blocului ACUM.

„Împărţeala asta o să vă iasă pe ochi. Este de fapt, o formă de uzurpare a alegerilor locale. Voi, toţi luaţi împreună nu aţi făcut atâtea lucruri şi proiecte concrete pentru RM, câte am făcut noi pentru Chişinău, iar acum mai aveţi tupeul să împărţiţi primăria, nişte farisei”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Liderul PL a subliniat că a sprijinit anterior Blocul ACUM „ca să-l dăm jos pe Plahotniuc, pentru a restabili democraţia, nu pentru a împărţi puterea cu PSRM”. 

„Asta se numeşte trădare şi a democraţiei, si a alegătorilor”, a punctat Chirtoacă.

Liberalul a precizat că intenţionează să participe în campania electorală pentru Primăria Chişină: „Cu acele proiecte europene pe care m-aţi împiedicat să le duc la capăt arestându-mă ilegal, precum şi cu alte proiecte şi soluţii necesare Chişinăului”, a mai spus Chirtoacă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite