Cer demisia „huliganului“ Reșetnicov din funcția de vicepreședinte al Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artur Reşetnicov
Artur Reşetnicov

Valeriu Streleț, liderul fracțiunii liberal-democraților, s-a arătat indignat că fotoliul lui Artur Reșetnicov din prezidiul Parlamentului este gol, în timp ce comunistul se plimbă cu mașina de serviciu prin oraș și protestează în instituțiile de stat.

„Dumnealui este antrenat acum într-un fel de frondă, dă buzna în birouri și se comportă ca un adevărat huligan", a declarat Streleț la ședința legislativului, amintind că PLDM nu l-a votat pe Reșetnicov în funcția de vicepreședinte al Parlamentului din cauza trecutului său „de tristă faimă" la Serviciul de Informații și Securitate.

El a cerut ca fracțiunile să-și delege câte un reperezentat ca să discute demisia comunistului din postul de conducere și să elaboreze un proiect de hotărâre în acest sens.

În replică, Artur Reșetnicov spune că opoziția este hărțuită și amenințată pentru că a inițiat acțiuni de protest și a chemat la nesupunere civică.

Și liberalii sunt nemulțumiți că deputații PCRM folosesc automobilele de serviciu, în timp ce boicotează lucrările legislativului. Președintele Parlamentului, Marian Lupu, le-a sugerat să vină cu proiecte concrete pentru penalizarea deputaților care absentează nemotivat.

Comuniștii: „Lupu, fii bărbat!"

Peste 6.000 de simpatizanți ai PCRM au ieșit astăzi la proteste

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite