Ce spun colegii de partid despre locul în care se află Ilan Şor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Sor

„În timpul apropiat, va face personal declaraţii”, astfel a răspuns deputatul Denis Ulanov, întrebat despre locul aflării colegului său de partid, Ilan Şor. Ulanov, care este şi avocatul liderului Partidului Şor, a susţinut astăzi, 3 iulie, alături de colegii din fracţiune, un briefing de presă la Parlament, transmite IPN.

Denis Ulanov a declarat că fracţiunea Partidului Şor a declarat, încă de la primă şedinţă a Parlamentului, că „merge conştient în opoziţie”. Potrivit lui, „astăzi la guvernare se află o pseudo-coaliţie, numită naţional-socialistă, care are programe diametral opuse” şi acest fapt trezeşte îngrijorări. În aceste condiţii, spune deputatul, formaţiunea este obligată să fie „o opoziţie activă, care va denunţa ilegalităţile actualei guvernări”.

„Fracţiunea noastră nu reprezintă doar şapte deputaţi, ci mai bine de 60 de mii de membri de partid, mai bine de 120 de mii de alegători – oameni care au crezut în noi şi continuă să creadă şi sunt gata să ne apere, dar şi drepturile şi viitorul lor”, a declarat Denis Ulanov.

Parlamentarul a mai spus că actuala guvernare încearcă să facă presiuni asupra sistemului judecătoresc. Or, în opinia sa, aceste situaţii, inclusiv şi participarea premierului la şedinţa Consiliului Suprem al Magistraturii, trebuie examinate minuţios prin prisma atentării la separarea puterilor în stat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite