Ce argumente prezintă Dorin Chirtoacă pentru a demonstra că Silvia Radu a fost sprijinită în alegeri de PDM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar de Chişinău Dorin Chirtoacă nu este de acord cu afirmaţia ex-candidatului independent la funcţia de primar al Capitalei, Silvia Radu, că liderul PPDA, Andrei Năstase, ar fi fost sprijinit de Partidul Democrat în alegerile din Chişinău. Liberalul a decis să prezinte mai multe argumente ce ar contrazice-o pe Silvia Radu şi care ar arăta că, de fapt, ea este cea susţinută de democraţi.

Comentariul lui Dorin Chirtoacă de pe pagina sa de Facebook:

1. Cine a adus-o la Primărie alături de Codreanu de la Iurie Leancă (aliat de baza al lui Plahotniuc)? De ce împreună cu el? De unde s-a luat pe masa lui Grozavu lista cu aceste două persoane?

2. De ce nu a mers în faţa CMC să obţină un vot de încredere, dar a acceptat numirea ilegală prin dispoziţie, făcută de un viceprimar fără drepturi în acest sens?

3. Epurările de personal cine le-a făcut anume pe criteriu politic, în bătaie de joc faţă de oameni, cu ameninţări că risca dosare penale şi arestări?

4. De ce erau chemaţi săptămâni la rând angajaţi din subdiviziuni şi presaţi să adere anume la PD, pentru a rămâne în serviciu?

5. Televiziunile şi online-ul PD-ului de ce au făcut propaganda în favoarea lui S.Radu şi a Primăriei, în condiţiile în care anterior, ani la rand, şi ceea ce era pozitiv întorceau pe dos, nemaivorbind de restul? (apropo, bradul jerpelit, adus tot prin minciună la Chişinău, nici nu a apărut în cadru la niciuna din acele televiziuni, fiind tăiat intenţionat din imagini, de ce oare?!)

6. Sondajele de opinie, care se ştie că sunt la cheremul PD-ului, unii lucrând demult exclusiv numai pentru PD, de ce toate vă umflau pe locurile 2 si 1? Şi de ce aceleaşi televiziuni PD-iste povesteau la fiecare pas şi cu atâta plăcere despre asta?

7. De de primarii din suburbii cu dosare penale sau având presiuni şi ameninţări de la PD, au făcut campanie anume pentru S.Radu?

8. La Giurgiuleşti exista sau nu un SRL care are atribuţii la un fiu proaspăt căsătorit, care se ocupa de energie electrică? Dar de importul energiei cine se ocupa, de mai bine de 10 ani, dacă nu liderul PD? Dar unde a lucrat S. Radu în ultimii 10 ani, dacă nu la distribuirea energiei electrice importate? Nu se vede nicio legătură?

9. Va mândriţi cu „covorul", dar prin parcuri aţi mers să vă vedeţi cum ceea a mai rămas din el stă pe sub garduri sau pe alei improvizate sub nişte brazi, iar florarele cunoscute sunt făcute acum din alte plante, plante tradiţional folosite de ani de zile în acest scop, adaptate condiţiilor meteo de la noi? (chiar în parc, în spatele monumentului lui Ştefan cel Mare este o mostră a acestei prostii care a costat 2 milioane de lei). Cine răspunde pentru cheltuirea ilegală a bugetului anual pentru flori într-o singura zi? Dar pentru faptul că s-a licitat ceva în martie, ce era licitat din februarie?

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite