Candu: Dacă pierde alegerile, Dodon ar putea fi nevoit să plece din ţară

Candu: Dacă pierde alegerile, Dodon ar putea fi nevoit să plece din ţară

Liderul Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, consideră că Igor Dodon va fi nevoit să părăsească R. Moldova, în cazul în care va pierde alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie. Candu a dat de înţeles că Dodon ar fi implicat în acte de corupţie, din cauza cărora va încerca să se eschiveze de justiţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Igor Dodon se stresează şi nu doarme nopţile cu gândul că, dacă pierde alegerile, s-ar putea să fie nevoit să plece şi din ţară pentru toate ilegalităţile şi abuzurile pe care le-a făcut. El ştie că a făcut. Se gândeşte cam cum s-o şteargă din ţară ca să nu-l găsească după asta moldovenii şi să nu-l găsească legea”, a declarat Andrian Candu într-un Live pe Facebook.

Amintim că, până la această oră, şapte partide şi-au desemnat candidaţi în cursa pentru prezidenţiale: Maia Sandu (PAS), Octavian Ţîcu (PUN), Andrei Năstase (Platforma DA), Dorin Chirtoacă (MPU), Renato Usatîi (PN), Tudor Deliu (PLDM), Andrian Candu (Pro Moldova). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările