Candu, către Dodon: Ai ajuns preşedinte cu ajutorul lui Plahotniuc. Luai pungi cu bani de la el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
andrian candu igor dodon colaj

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, care este unul dintre oamenii apropiaţi de Vlad Plahotniuc, a declarat că Igor Dodon a ajuns în funcţia de preşedinte cu sprijinul lui Vlad Plahotniuc. Afirmaţia a fost făcută în contextul în care Igor Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu că ar fi făcut parte din regimul oligarhic al lui Vlad Plahotniuc.

De asemenea, Andrian Candu l-a acuzat pe Igor Dodon că ar fi luat pungi cu bani de la Vlad Plahotniuc. 

„Ne vorbeşte nouă că el a luptat cu regimul lui Plahotniuc şi că asta e cea mai mare a lui realizare. Dumneata ai ajuns preşedinte cu ajutorul lui Plahotniuc şi a echipei PDM, dar învinuieşti pe contracandidatul tău, Maia Sandu, că a fost în regim şi a lucrat? Dumneata ai luat pungi cu bani şi ai fost susţinut inclusiv de Plahotniuc, nu?”, a declarat Andrian Candu într-un Live pe Facebook.

Candu a mai spus că Dodon a „trăit” din regimul lui Plahotniuc.

Amintim că anterior în spaţiul public au apărut imagini video de la o întrevedere dintre Igor Dodon şi Vlad Plahotniuc, din iunie 2019, unde se arată cum Vlad Plahotniuc îi transmite o pungă lui Igor Dodon, despre care se presupune că ar conţine bani, luând în considerare că Igor Dodon reacţionează în acele imagini prin a spune „transmite-i lui Cornel, el luni trebuie să dea salariile la partid”. Dodon a afirmat că aceste imagini sunt trucate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite