Bogdan Ţârdea, despre miniştrii PL: La Transporturi au pus un corupt, la Armată un hoţ, la Ecologie un oportunist, iar la Educaţie un monstru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Deputatul socialist Bogdan Ţârdea a avut în cadrul şedinţei Parlamentului de vineri, 28 aprilie, mai multe replici dure la adresa miniştrilor desemnaţi de Partidul Liberal, în contextul dezbaterilor pe marginea moţiunii de cenzură înaintate pe numele ministrului Educaţiei, Corina Fusu.

Socialistul a criticat activitatea celor patru miniştri liberali, fiind vorba de Corina Fusu, Anatol Şalaru (ex-ministru), Valeriu Munteanu şi Iurie Chirinciuc. Nu a rămas neatins nici şeful Căilor Ferate din Moldova, Iurie Topală.

„Despre miniştrii liberali: la Transporturi au pus un corupt, la Armată un hoţ, la Ecologie nu oportunist, iar la Educaţie un monstru. Un liberal a distrus Căile Ferate, altul Armata, vânzând sistemele antiaeriene. Al treilea a dat 40% din teritoriu în concesiune, al patrulea a distrus trei bănci, ratând miliardul şi al cincilea distruge învăţământul. Dacă nu-i oprim ei vor distruge şi Moldova”, a declarat Bogdan Ţârdea, încercând astfel să justifice necesitatea votării pentru moţiunea de cenzură.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite