Blocul ACUM şi-a înregistrat candidatul pentru diasporă la alegerile parlamentare

Blocul ACUM şi-a înregistrat candidatul pentru diasporă la alegerile parlamentare

Galia Sajin, candidata blocului ACUM la alegerile parlamentare din circumscripţia 50, a fost înregistrată oficial în cursa electorală, transmite IPN.

Într-o postare pe pagina de Facebook a formaţiunii politice, Galia Sajin menţionează că este parte a diasporei din anul 2006.
 
„Împărtăşesc soarta a sute de mii de moldoveni care se află fizic peste hotare, dar sufleteşte sunt acasă. Ştiu cum e să fii mereu cu gândul la cei dragi, chiar dacă înţelegi că viaţa te duce în altă direcţie. Ştiu care e preţul străinătăţii şi confruntările pe care aceasta ni le impune”, se arată în postare.
 
Galia Sajin precizează că obiectivul principal pe care şi l-a propus este susţinerea comunităţii de moldoveni din diasporă. „Cred încă într-o schimbare spre bine, cu ajutorul Partidului Acţiune şi Solidaritate şi blocului ACUM. Avantajul, de această dată, e că voi fi vocea diasporei în cadrul unui bloc parlamentar gata format, cu pârghii decizionale reale”, arată sursa citată.

Galia Sajin este pe poziţia a doua a buletinului de vot, pe prima poziţie aflându-se candidatul PNL Vitalia Pavlicenco. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: