Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor a părăsit sala Parlamentului

Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor a părăsit sala Parlamentului

Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor (BCS) a părăsit sala de şedinţe a Parlamentului joi, 16 septembrie, în semn de protest pentru neincluderea pe ordinea de zi a trei propuneri din partea fracţiunii, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Stimaţi colegi deputaţi, trei subiecte foarte importante au fost propuse spre dezbatere astăzi în şedinţa plenului de către Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor. Dumneavoastră, majoritatea parlamentară, n-aţi binevoit să introduceţi niciun subiect pentru aceste discuţii. De aceea, noi vom utiliza dreptul nostru legal şi, în semn de protest, nu participăm astăzi la şedinţa plenară şi părăsim sala de şedinţe”, a declarat preşedintele fracţiunii, Zinaida Greceanîi.

Deputaţii BCS au propus audierea conducerii ANRE, având în vedere creşterea preţurilor la combustibil, audierea viceprim-ministrului, ministrului infrastructurii şi dezvoltării regionale, Andrei Spînu, pe subiectul furnizării gazelor de către Gazprom, dar şi a unui proiect de majorare a salariilor medicilor. Propunerile nu au acumulat suficiente voturi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările