Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor a părăsit sala Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parlament Moldova

Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor (BCS) a părăsit sala de şedinţe a Parlamentului joi, 16 septembrie, în semn de protest pentru neincluderea pe ordinea de zi a trei propuneri din partea fracţiunii, transmite IPN.

„Stimaţi colegi deputaţi, trei subiecte foarte importante au fost propuse spre dezbatere astăzi în şedinţa plenului de către Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor. Dumneavoastră, majoritatea parlamentară, n-aţi binevoit să introduceţi niciun subiect pentru aceste discuţii. De aceea, noi vom utiliza dreptul nostru legal şi, în semn de protest, nu participăm astăzi la şedinţa plenară şi părăsim sala de şedinţe”, a declarat preşedintele fracţiunii, Zinaida Greceanîi.

Deputaţii BCS au propus audierea conducerii ANRE, având în vedere creşterea preţurilor la combustibil, audierea viceprim-ministrului, ministrului infrastructurii şi dezvoltării regionale, Andrei Spînu, pe subiectul furnizării gazelor de către Gazprom, dar şi a unui proiect de majorare a salariilor medicilor. Propunerile nu au acumulat suficiente voturi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite