Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor a depus actele la CEC pentru a cere participarea în alegerile din 11 iulie

Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor a depus actele la CEC pentru a cere participarea în alegerile din 11 iulie

Vlad Bătrîncea şi Oleg Reidman au fost delegaţi să reprezintă Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor la CEC

Reprezentanţii Blocului electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor au depus vineri, 14 mai, la Comisia Electorală Centrală, documentele pentru înregistrarea în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deputatul PSRM Vlad Batrîncea a declarat că în capul listei sunt Vladimir Voronin, Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi. Potrivit lui Batrîncea, echipa este puternică, pregătită şi este gata să-şi asume situaţia din Republica Moldova.

Oleg Reidman, fost deputat PCRM, a menţionat că a fost o muncă intensă, dar, luând în calcul experienţa de participare în alte campanii electorale, au reuşit într-o perioadă scurtă să elaboreze calitativ listele Blocului electoral. CEC are la dispoziţie şapte zile să se pronunţe asupra corectitudinii documentelor depuse.  

Tot vineri, au depus actele la CEC şi reprezentanţii Blocului electoral „Renato Usatîi”, cei ai Partidului Acasă Construim Europa, dar şi ai Partidului Acţiunii Comune Congresul Civic. De asemenea, la CEC s-a prezentat şi fostul deputat român, Cristian Rizea, care şi-a anunţat intenţia să candideze independent.

După ora 16.00, vor avea loc tragerile la soţi pentru a stabili ordinea în buletinul de vot a celor care au depus astăzi actele pentru participarea la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările