Băsescu vrea ca unioniştii din Moldova să formeze un singur partid: „Ar putea obţine 30% cu uşurinţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu

Fostul lider de la Cotroceni Traian Băsescu consideră că toate partidele unioniste din Republica Moldova trebuie să-şi unească eforturile într-un singur partid. În opinia sa, în aşa caz unioniştii ar obţine la parlamentare cu uşurinţă voturile a 30% din electorat.

Traian Băsescu nu a ezitat să şi critice partidele unioniste din Moldova, spunând că este greu să-i aşezi pe liderii acestora la masa de discuţii.

„Dacă te uiţi la partidele care se pretind unioniste în Republica Moldova, veţi vedea un dezastru demagogic. Cum încerci să-i pui la masă, nu vreau cu ăla pentru că a fost cu celălalt, nu vreau cu ăla pentru că e hoţ, eu sunt cinstit, nu vreau cu ăla pentru că s-a votat cu Plahotniuc nu ştiu când. Sunt vreo 7-8 partide unioniste în Republica Moldova şi nu reuşeşti să-i pui la masă. Mi-a ajuns până aici (arătând în direcţia gâtului) încercările astea şi uneori am avut impresia că mă iau de păcălici. Sigur, e greu să găseşti oameni perfecţi în timpul tranziţiei, mai buni, mai puţini buni, cu mai multe, cu mai puţine păcate, unioniştii ar trebui să facă un singur partid. Ar putea obţine 30% cu uşurinţă”, a declarat Traian Băsescu în cadrul „Convenţiei românilor de pretutindeni”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite