AUR va participa în alegerile anticipate din R. Moldova. George Simion: Vrem să avem deputaţi unionişti şi la Chişinău VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a anunţat că AUR Republica Moldova, partid înregistrat regent la Chişinău şi care este condus de Vlad Bileţchi, va participa în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. George Simion a declarat că îşi doreşte ca AUR să aibă deputaţi unionişti şi în Republica Moldova.

George Simion a afirmat, într-o conferinţă de presă, că AUR „îşi asumă implicarea în politică în ambele state româneşti”.

„Scopul cel mai important pentru care AUR există este unitatea neamului românesc de pe ambele maluri ale Prutului, de aceea ne implicăm politic şi în stânga şi în dreapta Prutului. Apelul nostru pentru alegerile din 11 iulie este de a crea o forţă românească şi o singură listă naţională care să intre în Parlament. Pe lângă componenta doamnei preşedinte Maia Sandu, este nevoie şi de o forţă românească. Întindem mâna către toţi românii din Basarabia să se alăture AUR şi să facem un front comun. Este o şansă unică de a fi prezenţi pe ambele maluri ale Prutului”, a spus Simion.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite