Andrian Candu: Vlad Plahotniuc ar fi un foarte bun prim-ministru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, consideră că şeful său de partid, Vlad Plahotniuc, ar fi un foarte bun prim-ministru, datorită eficienţei, organizării şi capacităţilor de care dă dovadă.

Andrian Candu a recunoscut că i-a spus acest lucru şi personal lui Vlad Plahotniuc, însă Candu a refuzat să mărturisească şi care a fost replica liderului PDM, subliniind că e vorba despre o discuţie privată şi nu ar fi corect să divulge informaţia fără acordul lui Plahotniuc.

Întrebat cum a reuşit Plahotniuc să ajungă în poziţia în care conduce toată ţara, Candu a răspuns „Dumnealui este un om al bunei organizări, al succesului, al simţului oportunităţii şi prin muncă, prin crearea de echipe a reuşit. Nu reuşeşti în afaceri să ai performanţe dacă te trezeşti la 9-10 dimineaţa, beai o cafea, stai toată ziua prin anumite cercuri numai în discuţii, după aia la 5 mergi acasă, mănânci o supă şi te culci”. 

„Atunci când lucrezi în aşa fel încât îţi permiţi 2-3 ore să dormi, ani de zile, atunci ai performanţă”, a declarat Andrian Candu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite