VIDEO Andrian Candu, după refuzul Blocului ACUM de a forma o alianţă cu PDM: Am vrut să le oferim funcţia de prim-ministru

VIDEO Andrian Candu, după refuzul Blocului ACUM de a forma o alianţă cu PDM: Am vrut să le oferim funcţia de prim-ministru

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat joi, 14 martie, într-un briefing de presă, că regretă că Blocul ACUM a refuzat dialogul cu PDM în vederea formării unei alianţe de guvernare. Democratul susţine că formaţiunea condusă de Vlad Plahotniuc a fost gata chiar să ofere Blocului ACUM chiar şi funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andrian Candu a declarat că, deşi democraţii au mai multe mandate decât Blocul ACUM, ar fi fost dispus să ofere Blocului ACUM un rol important în actul guvernării, inclusiv şefia Guvernului.

Candu a spus că democraţii au lansat o nouă invitaţie la dialog către Blocul ACUM, iar dacă va exista un nou refuz, PDM va lua o decizie cu privire la acţiunile următoare deja săptămâna viitoare.
 
Candu a mai adăugat că o eventuală coaliţie cu Socialiştii încă nu a fost discutată în cadrul partidului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: