Andrian Candu, atac la adresa foştilor colegi din PDM: Eugen Nichiforciuc are afaceri nedeclarate în Moldova şi în România

Andrian Candu, atac la adresa foştilor colegi din PDM: Eugen Nichiforciuc are afaceri nedeclarate în Moldova şi în România

Liderului grupului parlamentar „Pro-Moldova”, Andrian Candu, susţine că Partidul Democrat, pe care acesta l-a părăsit recent alături de alţi cinci deputaţi, a ajuns să fie anexa Socialiştilor şi că mai mulţi membri ar urma să părăsească formaţiunea, nefiind de acord cu situaţia actuală din partid. De asemenea, Candu a adus acuzaţii la adresa deputatului democrat Eugen Nichiforciuc, despre care a spus că ar avea afaceri nedeclarate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Noi toţi ştim cum acţionează dumnealui, ştim despre lipsa integrităţii, ştim despre afacerile pe care le are şi sunt nedeclarate. Ştim despre comportamentul său agresiv şi intimidările la care au fost supuşi chiar şi colegii din sală (grupul Pro-Moldova). Dumnealui se transformă într-un fel de supraveghetor al PDM, menit să supravegheze ca lucrurile să meargă bine, eventual în viitoare coaliţie (fiind vorba de coaliţia PDM-PSRM)”, a declarat Andrian Candu într-o conferinţă de presă.

Andrian Candu a precizat că Eugen Nichiforciuc are afaceri nedeclarate nu doar în Moldova, dar şi România. 

Potrivit declaraţiei de avere, Eugen Nichiforciuc deţine un automobil de model Audi Q5, fabricat în 2014, evaluat la aproape 730 mii de lei. De asemenea, deputatul ar fi obţinut în 2019 dividente în sumă de 157 de mii de la SRL TransAgentGrup.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: