Andrei Năstase a votat: „Să nu admitem ca Moldova să încapă sub controlul unui nou dictator şi a forţelor distructive”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Blocului ACUM la funcţia de primar de Chişinău, Andrei Năstase, şi-a exprimat dreptul la vot duminică, 3 noiembrie. Andrei Năstase a declarat că a votat pentru principiile şi valorile în care crede şi pentru o societate liberă de minciună şi de dezbinare. Candidatul ACUM nici de această dată nu a ezitat să-l critice pe Igor Dodon.

Andrei Năstase a menţionat că votul din Chişinău este foarte important şi că de acest vot depinde drumul de mai departe al Republicii Moldova. El a menţionat că este sigur că de această dată nimeni nu va îndrăzni să anuleze rezultatul alegerilor. 

Andrei Năstase a subliniat că este important ca cetăţenii să iasă masiv la vot pentru a curma tentativele „mafiei imobiliare de a se menţine la putere”. 

„Prin votul de astăzi, putem curma tentativa unui individ (cel mai probabil referindu-se la Igor Dodon) de a prelua controlul asupra întregii Moldove pe modelul unui individ aflat astăzi în căutare internaţională”, a afirmat Andrei Năstase.

Andrei Năstase susţine că „forţele răului şi-au dat mâna.” 

„Holdingurile (media) lui Dodon şi Plahotniuc încalcă fralgrant legislaţia”, a precizat Năstase. 

Candidatul ACUM a mai spus că nu trebuie admis „ca Republica Moldova să încapă sub controlul unui nou dictator şi a forţelor distructive”.

Amintim că în primul tur de scrutin, Andrei Năstase a obţinut 31% din voturi, iar Ion Ceban 40,2%. Însă, candidaţii cu cel mai bun scor electoral din primul tur, precum Dorin Chirtoacă (10,1%) sau Octavian Ţîcu (4,76%), au anunţat că îl vor sprijini în turul doi pe Andrei Năstase, pentru că ar fi candidatul proeuropean, în timp ce Ion Ceban, reprezentând partidul lui Igor Dodon, ar promova interesele Rusiei, cel puţin aşa susţin contracandidaţii acestuia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite