VIDEO Andrei Năstase s-a înregistrat în cursa electorală: Mă voi bate pentru victoria din primul tur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul comun al PAS şi PPDA la funcţia de primar de Chişinău, Andrei Năstase, a depus actele de înregistrare miercuri, 4 aprilie, la Comisia Electorală Centrală pentru a se lansa în cursa electorală pentru funcţia de primar al Capitalei.

Andrei Năstase se arată optimist că poate câştiga alegerile din primul tur de scrutin, subliniind că anume el este cel mai incomod candidat pentru Vlad Plahotniuc şi Igor Dodon, deoarece ar fi sprijinit „de cele mai curate forţe politice ale momentului şi viitorului”.

„În spatele unor candidaţi de stânga şi de dreapta se ascund interesele obscure ale lui Plahotniuc, Dodon, Şor şi alţii”, a spus Năstase.

„Reprezint persoanele în etate, pensionarii noştri ajunşi la limita genocidului social. Reprezint pedagogii şi medicii discriminaţi de guvernarea coruptă. Reprezint clasa mijlocie care se sufocă povara taxelor şi impozitelor inumane. Reprezint tineretul nostru studios, lipsit d eun viitor decent la noi acasă”, a subliniat candidatul comun al PPDA şi PAS.

Amintim că alegerile anticipate din Chişinău vor avea loc pe 20 mai.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite