Andrei Năstase: Aş putea fi unul dintre candidaţii pentru funcţia de preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Alexandru Tarlev
FOTO Alexandru Tarlev

Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, nu exclude că ar putea fi unul dintre candidaţii pentru funcţia de şef al statului. Politicianul a făcut declaraţii în acest sens la Naţional 4, transmite IPN.

„Doresc să candidez şi cred în propriile mele forţe. Dar aceasta nu este suficient. Trebuie să te dorească şi poporul. Vom vedea după 24 aprilie”, a precizat Năstase.

Liderul PPDA a declarat că nu renunţă la ideea desemnării unui candidat comun de către partidele extraparlamentare de dreapta. „Nu putem să ne permitem riscul de a ne juca de-a politica într-un stat captiv. Nu putem permite ca şi instituţia prezidenţială să ajungă pe mâna oligarhilor”, a declarat Năstase.

Referindu-se la acţiunea de protest preconizată pentru 24 aprilie, Andrei Năstase aşteaptă ca la el să participe membri şi simpatizanţi ai diferitor formaţiuni politice. „Toată societatea suferă, indiferent de limba vorbită, de religie sau orientare geopolitică”.

Întrebat cum ar vota, dacă ar fi organizat un referendum privind unirea cu România, Năstase s-a declarat român, însă a spus că se abţine să ofere un răspuns, în condiţiile când doar 22 la sută din populaţie optează pentru unire.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite