Andrei Năstase: Programul meu de activitate la Primărie va include ce este mai bun în programele altor candidaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul blocului ACUM la funcţia de primar al municipiului Chişinău, Andrei Năstase, promite că tot ce este mai bun în programele unor candidaţi cu care a concurat în primul tur de scrutin se va regăsi în programul său de activitate, transmite IPN.

Andrei Năstase s-a referit, în special, la programele electorale ale lui Octavian Ţîcu şi Dorin Chirtoacă. Acesta a refuzat să răspundă clar dacă va accepta propunerea lui Octavian Ţîcu de a nu face coaliţie în CMC cu socialiştii în schimbul susţinerii în turul doi, transmite IPN.

„Bunăoară, am găsit nişte lucruri foarte bune pe care a insistat Dorin Chirtoacă – continuarea unor proiecte europene care au fost stopate. Bineînţeles, le vom relua şi le vom duce până la capăt, poate chiar îmbunătăţite”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul TV8.

Totodată, Andrei Năstase a menţionat că l-a remarcat pe candidatul Victor Chironda în campania electorală şi i-ar plăcea dacă acesta sau o parte din echipa acestuia i s-ar alătura pentru a munci cot la cot mai departe. „Victor Chironda este un tânăr pe care eu l-am remarcat de mai mult timp. Fac o confesiune. Înainte de a pleca în SUA, m-am întâlnit cu Victor şi i-am propus să vină să facem echipă”, a menţionat candidatul.

Totodată, Năstase nu a spus clar dacă în Consiliul Municipal Chişinău blocul ACUM va forma o majoritate politică. Acesta a menţionat că majoritate se crea în jurul proiectelor. Potrivit lui, consilierii blocului vor înainta proiecte pe care vor aştepta să le susţină orice consilier şi invers, vor susţine proiectele înaintate de alţi consilieri, dacă acestea vor fi îndreptate pentru bunăstarea chişinăuienilor.

Andrei Năstase a acumulat la scrutinul de duminică 31,08% din sufragii, iar contracandidatul său Ion Ceban de la Partidul Socialiştilor – 40,19%..

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite