Andrei Năstase şi Maia Sandu au făcut public câteva nume ale candidaţilor care vor participa la parlamentare din partea Blocului electoral ACUM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidera PAS, Maia Sandu, şi Preşedintele PPDA, Andrei Năstase, au anunţat numele câtorva candidaţi care vor participa în alegerile din 24 februarie din partea Blocului electoral ACUM, format din cele două partide şi sprijinit de PLDM, PL şi membri ai societăţii civile.

Astfel, pe unele din circumscripţiile uninominale din municipiul Chişinău din partea Blocului ACUM vor candida Igor Grosu (PAS), Vladimir Bolea (PAS), Liliana Nicolaescu-Onofrei (PAS), Mihai Popşoi (PAS), Inga Grigoriu (PPDA), Alexandru Slusari (PPDA).

Maia Sandu a declarat că nu ştie încă pe ce circumscripţie va candida personal, pentru că nu există o decizie finală în acest sens.

La rândul său, Andrei Năstase la fel a afirmat că nu a luat o decizie în privinţa participării sale pe vreo circumscripţie.

Afirmaţiile celor doi lideri au fost făcute marţi, 18 decembrie, la emisiunea „Politica cu Natalia Morari” de la TV8.

Amintim că anterior a fost anunţat că din partea Blocului ACUM vor candida pe circumscripţii şi istoricul Octavian Ţîcu şi ex-ambasadorul R. Modova la Washington Igor Munteanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite