Andrei Năstase: Dacă aş fi preşedinte de Parlament, Vlad Plahotniuc ar sta la puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Dacă ar ajunge preşedinte de Parlament, toţi cei care fură în prezent ţara ar sta în închisoare. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

„Ca să ajungi preşedinte de Parlament trebuie să ai un suport politic substanţial. Preşedinte de Parlament nu ajungi pur şi simplu. În momentul în care voi avea acest suport politic şi aş ajunge preşedinte de Parlament, Plahotniuc nu numai prim-ministru nu va fi, Plahotniuc va sta la puşcărie, iar alături de el va ajunge şi Dodon, şi Candu, şi Iaralov, şi Constantin Botnari, şi toţi cei care fură astăzi ţara”, a declarat Andrei Năstase ca răspuns la întrebarea ce ar întreprinde, dacă ar ajunge în funcţia respectivă?.

Preşedintele PPDA susţine că, atunci când va ajunge în Parlament, formaţiunea nu va face coaliţie nici cu Partidul Democrat, nici cu Partidul Socialiştilor. În opinia lui, singura soluţie este să obţină majoritate la alegeri. „Şi dacă de unii singuri ne era mai greu, cu siguranţă într-o asemenea coaliţie, cu Partidul Acţiune şi Solidaritate, lucrurile sunt puţin mai uşoare”, afirmă Andrei Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite