Andrei Năstase explică de ce nu a candidat la alegerile din circumscripţia Hânceşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase

Preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, susţine că a ales să nu candideze la alegerile parlamentare noi din circumscripţia Hânceşti pentru că preocuparea sa la moment este consolidarea formaţiunii sale şi unificarea tuturor forţelor politice democratice pro-europene atât în perspectiva scrutinului de la Hânceşti, cât şi în perspectiva celui prezidenţial care, la fel, urmează să aibă loc în acest an, transmite IPN.

„Asta este preocuparea mea personală. Sunt consecvent, asta am propus din anul 2016”, a explicat preşedintele PPDA în cadrul emisiunii „Cutia neagră” de la postul TV8. 

Potrivit lui, PPDA are mai mulţi lideri şi în Parlament formaţiunea este reprezentată cel mai bine şi are oameni foarte buni pe domeniile pe care activează aceştia. 

„Asta este reuşita mea. În orice moment plec de la PPDA sau mă pleacă, îmi poate lua locul altcineva. Platforma Demnitate şi Adevăr nu se bazează pe un singur om, nu se învârte în jurul lui Năstase”, a afirma politicianul.

Andrei Năstase susţine că atunci când a luat decizia de a merge în Guvernul condus de Maia Sandu, în funcţia de ministru de interne, s-a gândit la ţară, la blocul ACUM şi la perspectivele generaţiilor viitoare. „Dacă m-aş fi gândit la mine, aş fi rămas în Parlament. Am ales să pun umărul la MAI”, a explicat liderul PPDA.

Totodată, Andrei Năstase susţine că PPDA a făcut tot ce i-a stat în puteri ca blocul ACUM să rămână unit şi să atragă în jurul său şi alte forţe cum ar fi Partidul Liberal Democrat, Partidul Liberal, Partidul Unităţii Naţionale. „În 2016, PPDA a susţinut la prezidenţiale un alt candidat politic. În 2018, Platforma DA a făcut atâtea concesii doar ca să avem blocul ACUM. Datorită PPDA şi a concesiilor pe care le-a făcut, am avut unite forţele în perspectiva alegerilor parlamentare din februarie 2019”, a afirmat politicianul.

https://www.ipn.md/ro/andrei-nastase-explica-de-ce-nu-a-candidat-la-7965_1071328.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite