Andrei Năstase, despre o coaliţie cu PLDM: Să vină în Platforma DA

Andrei Năstase, despre o coaliţie cu PLDM: Să vină în Platforma DA

Andrei Năstase FOTO IPN

Andrei Năstase respinge ideea unui bloc electoral cu PLDM, însă îi îndeamnă membrii „de valoare” să se alăture Platformei DA. Totodată, liderul Platformei DA spune că regretă decizia PAS de a merge pe cont propriu la anticipate, notează IPN.

Vorbind la „Secretele Puterii” de la JurnalTV, Andrei Năstase a precizat că nu va accepta un bloc electoral cu PLDM pentru a nu risipi voturile electoratului de dreapta.

„Noi discutăm cu toată lumea care împărtăşeşte aceleaşi principii ca şi noi. Eu n-am participat la discuţii, pentru că au fost delegaţi colegii mei, dar am explicat foarte clar, dacă există oameni de valoare în alte partide, sunt bineveniţi pe plaforma Demnitate de Adevăr. Noi suntem deschişi pentru tot de înseamnă calitate. PLDM are în prezent nişte primari de valoare”, a spus Andrei Năstase.

Potrivit preşedintelui PPDA, formula cea mai potrivită pentru o victorie categorică a forţelor proeuropene în viitorul Parlament ar fi fost unificarea tuturor partidelor de dreapta într-o singură construcţie politică.

„Noi avem nevoie să strângem rândurile, ca toţi cei care au valori şi principii europene să vină alături de noi. Regretabil este că nu putem realiza ceea ce ne-am dorit cu toţii în PMAN şi anume să avem un front comun în ceea ce înseamnă lupta cu corupţia, integrarea europeană”, a mai spus Andrei Năstase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările