Andrei Năstase cheamă alegătorii să nu voteze medicii, profesorii şi artiştii care vor candida independent: Sunt ostatici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedintele Blocului electoral ACUM Andrei Năstase a îndemnat alegătorii să nu voteze în alegerile din 24 februarie candidaţii pe circumscripţii uninominale care vor pretinde că sunt independenţi.

Andrei Năstase susţine că în această campanie electorală nu există loc pentru candidaţi independenţi şi că aceştia sunt supuşi unor persecuţii de Partidul Democrat să candideze în scrutinul din 24 februarie.

„Noi am avut un exemplu la alegerile municipale când am avut un aşa-zis candidat independent şi acum slujeşte Partidului aşa-zis Democrat al lui Plahotniuc, vorbim despre Silvia Radu”, a afirmat Andrei Năstase într-o conferinţă de presă.

Potrivit lui, mulţi dintre artişti „sunt plini de păcate”. 

„A nu se confunda, există unii care nu fac ceea ce fac unii dintre ei. Sunt mulţi profesori care poate nici nu ştiu drepturile. Poate păcate lor morale le consideră fapte penale. Iată de ce au acceptat să participe ca şi independenţi sau pe listele PDM, cum este cazul unor medici”, a subliniat politicianul.

„Să fie foarte clar în ce priveşte, artiştii, medicii, profesorii. Mulţi dintre ei sunt ostatici. Cu unii dintree ei am vorbit, îmi spun foarte clar: „nu am de ales, pentru că dacă nu mă implic pe o circumscripţie sau alta, mi s-a spus că mi se va duce dosarul penal până la capăt”. Şi nu se ştie nimeni este un dosar real sau fabricat”, a adăugat Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite