Andrei Năstase a avut o întrevedere cu Peter Michalko şi Dereck Hogan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase si Peter Michalko

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a avut o întrevedere oficială cu şeful Delegaţiei UE în Republica Moldova, Peter Michalko, şi cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J.Hogan.

Potrivit unui comunicat de presă emis de MAI, oficialii au discutat despre dezvoltarea relaţiilor de colaborare existente şi posibilităţile de continuare a proiectelor comune pe domeniile gestionate de MAI, care vor spori gradul de securitate în ţară.

Partenerii de dezvoltare din SUA şi UE au comunicat că vor susţine Ministerul de Interne în realizarea obiectivelor de dezvoltare  

Andrei Năstase a menţionat că priorităţile de activitate ale ministerului vor fi stabilite în baza programului Guvernului nou învestit, iar pentru ca aceste priorităţi să aducă rezultate, suportul partenerilor de dezvoltare este unul important şi aşteptat.

Peter Michalko a asigurat MAI de suportul continuu pentru reforme pe baza de proiecte de twinning, proiecte cumune cu societatea civilă etc.

Dereck J. Hogan a subliniat importanţa identificării priorităţilor conducerii noi, care ulterior vor fi un indicator bun în realizarea obiectivelor comune de colaborare.

La final înalţii reprezentanţi ai UE şi SUA şi-au exprimat deschiderea şi interesul pentru a oferi în continuare suportul necesar Ministerului Afacerilor Interne, dar şi Guvernului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite