Andrei Năstase: Atât timp cât la PUN va exista un individ ca Şalaru, eu nu am ce discuta cu ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PPDA desemnat la funcţia de primar de Chişinău, Andrei Năstase, a declarat că nu va purta negocieri cu PUN, în vederea susţinerii sale în alegeri, atât timp cât în această formaţiune se află fostul ministru al Apărării Anatol Şalaru.

„Atât timp cât la Partidul Unităţii Naţionale va exista un individ ca Şalaru, un om aservit lui Plahotniuc, eu nu am ce discuta cu PUN”, a afirmat Andrei Năstase joi, 8 martie, la emisiunea „În Profunzime” de la ProTV Chişinău.

Totodată, liderul PPDA se arată însă deschis unui dialog cu preşedintele de onoare al PUN, Traian Băsescu.

„Ne-ar plăcea ca atunci când va veni domnul Băsescu aici, să am o discuţie şi să vedem ce se întâmplă, totuşi, cu acest partid”, a spus Năstase.

El susţine că în PUN există „foarte multă lume bună care a mers la acest partid, datorită domnului Băsescu”. 

„Şi iată că acum pleacă din acest partid, pentru că şi-au dat seama că, de fapt, sunt păcăliţi. Cam toţi oamenii care au fost în PL au probleme şi numai omul care a plecat de acolo (Anatol Şalaru) şi s-a fofilat pe lângă Plahotniuc nu are probleme”, a încheiat Andrei Năstase.

În cadrul emisiunii Adevărul Live de luni, 5 martie, Anatol Şalaru a respins acuzaţiile că ar fi sub influenţa lui Vlad Plahotniuc, subliniind că unii fac astfel de afirmaţii pe motiv că le-ar fi frică de venirea lui Traian Băsescu la Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite