Anatol Şalaru: Urmează să stabilim dacă vom participa sau nu la aceste alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Unităţii Naţionale, Anatol Şalaru, spune că urmează să fie luată o decizie în cadrul formaţiunii în legătură cu participarea la parlamentare.

Potrivit politicianului, una dintre opţiuni este ca PUN să nu participe la alegeri, dar să sprijine blocul PAS şi PPDA. Anatol Şalaru spune că o decizie finală va fi luată săptămâna viitoare. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4, transmite IPN.

„Pentru noi nu este important să avem trei deputaţi în Parlament, dar pentru noi este important şi ca Partidul Socialiştilor să nu câştige aceste alegeri parlamentare, iar actuala guvernare să nu revină în fruntea statului după scrutin. Pentru a atinge acest scop sunt bune toate mijloacele”, a spus Anatol Şalaru.

Politicianul spune că nu a dat curs invitaţiei Vitaliei Pavlicenco pentru a forma o alianţă între  mai multe partide care vizează unirea pentru că ideea constituirii acestei platforme ar veni din partea lui Vladimir Plahotniuc pentru a face un pol unionist care să fure voturi, dar să nu intre în Parlament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite