Anatol Şalaru: Unica soluţie de a scăpa de Plahotniuc, Dodon, Voronin şi Ghimpu este unirea cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, consideră că doar prin unirea cu România, Republica Moldova va scăpa de clasa politică actuală de la Chişinău. Potrivit lui, circa 70% dintre alegători nu au opţiune de vot, fiind dezamăgiţi de către politicienii moldoveni.

„Unica soluţie de a scăpa şi de Plahotniuc, şi de Dodon, şi de Voronin, şi de Diacov, şi de Lupu, şi de Ghimpu cu echipa lui, este unirea. Unirea îi va duce pe aceşti oameni în istorie. Îi va trece pe planul doi, ei vor deveni foarte neimportanţi”, a declarat Anatol Şalaru miercuri, 21 februarie, la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Liderul PUN a subliniat că Republica Moldova este „un stat artificial capturat”.

„Acest stat nu-şi va schimba statutul în curând. Este capturat de un sistem care-l controlează. În fruntea acestui sistem se află astăzi Vlad Plahotniuc. Mâine se va afla altul, nu contează cine”, a subliniat Şalaru.

El a mai explicat că singura soluţie pentru ca salariile şi pensiile moldovenilor să crească este la fel unirea. 

„Dar avem un minus aici, clasa politică din Moldova va pierde, inclusiv eu, inclusiv liderii PUN, toţi vom dispărea, fiindcă va veni o clasă politică nouă, vor fi alte condiţii”, a subliniat Şalaru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite