Anatol Şalaru: Dacă Traian Băsescu nu se implică în politica din Moldova, există riscul ca Parlamentul să fie controlat de socialişti

Anatol Şalaru: Dacă Traian Băsescu nu se implică în politica din Moldova, există riscul ca Parlamentul să fie controlat de socialişti

FOTO Anatol Salaru via Facebook

Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, susţine că Traian Băsescu, fostul şef de stat român şi actualul preşedinte de onoare al PUN, ar putea veni o dată la două săptămâni în Republica Moldova pentru a se implica în politica din stânga Prutului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Traian Băsescu este conştient că dacă nu se implică în campania electorală, în viaţa politică din Moldova, în 2018 există riscul ca Parlamentul să fie controlat de socialişti”, a subliniat Anatol Şalaru în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

El a dat asigurări că Traian Băsescu va fi ales în funcţia de preşedinte al formaţiunii de la Chişinău, odată ce va recâştiga în instanţă cetăţenia moldovenească, retrasă prin decretul lui Igor Dodon.

Şalaru a mai adăugat că „Băsescu a făcut primul pas. Vine aici, vrea să fie ca noi, vrea să meargă cu mine din sat în sat să le explice oamenilor ce înseamnă acest partid”.

De asemenea, politicianul a îndemnat România să „facă o ofertă de Unire” Republicii Moldova.

„Să aducem România acasă, în Basarabia. Să vină aici cu investiţii, cu locuri de muncă, cu infrastructurî”, a menţionat Anatol Şalaru, precizând că „niciodată Igor Dodon nu-şi va putea consolida alegătorii împotriva investiţiilor româneşti”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările