Anatol Şalaru şi-a depus demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Liberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Prim-vicepreşedintele PL, Anatol Şalaru, şi-a depus sâmbătă, 17 decembrie, demisia din funcţia pe care o deţinea în formaţiune. Liberalul afirmă că în continuare doreşte să-şi păstreze statutul de membru al partidului şi îl îndeamnă şi pe Mihai Ghimpu să demisioneze pentru a fi aleasă o nouă conducere.

Şalaru a făcut acest anunţ îndată după şedinţa Consiliului naţional PL, unde trebuie să fie decisă soarta acestuia de mai departe din partid, în urma conflictului creat între el şi Ghimpu.

„Mi-am depus demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului, urmează să fiu scos şi din celelalte funcţii - membrul al Consiliului şi al Biroului. Am făcut un apel către Mihai Ghimpu să demisioneze şi el, dacă vrea ca în alegerile din 2018 PL să mai figureze în preferinţele alegătorilor. Am depus demisia şi am ieşit din sală... Domnul Ghimpu m-a învinuit de corupţie, de trădare, ceea ce nu este adevărat”, a menţionat Anatol Şalaru.

El afirmă că în aceste zile va fi demis din funcţia de ministru al Apărării, de asemenea nu exclude faptul că va candida pentru funcţia de preşedinte a PL, în cazul în care rămâne membru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite