Anatol Şalaru: Dacă se va produce o alianţă între Blocul ACUM şi PSRM, vom ieşi la proteste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Unităţii Naţionale, Anatol Şalaru, susţine că dacă se va produce o alianţă între blocul ACUM şi PSRM şi structurile de forţă, dar şi alte instituţii de stat vor ajunge sub influenţa Rusiei, atunci acesta promite că va ieşi în stradă.

Politicianul susţine că există un asemenea risc având în vedere că săptămâna viitoare la Chişinău vin factori de decizie din Federaţia Rusă, UE şi SUA. În opinia lui, aceştia vin tocmai pentru a influenţa crearea unei majorităţi între ACUM şi PSRM, transmite IPN.

Anatol Şalaru consideră că formarea unei coaliţii la Chişinău ar depinde de o eventuală înţelegere între Germania şi Federaţia Rusă care ar pleda pentru o alianţă între blocul ACUM şi PSRM. Potrivit lui, nu în zadar săptămâna viitoare vin la Chişinău vicepremierul rus Dmitri Kozak, comisarul european Johannes Khan şi un oficial american.

„Se vorbeşte despre aceasta şi dacă se va întâmpla, atunci aceasta înseamnă că blocul ACUM îşi semnează decesul şi va face un act de trădare fiindcă aceasta înseamnă că PSRM îi va reveni Ministerul Apărării, Ministerul de Externe, SIS, Ministerul de Interne şi alte domenii pe care le vor controla”, a menţionat Anatol Şalaru la emisiunea „Butonul roşu” de la postul de televiziune Moldova 1.

Politicianul spune că această alianţă va arunca Republica Moldova cu 20 de ani înapoi şi că în acest caz susţinătorii partidului vor ieşi la proteste.

 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite