Anatol Şalaru: Există foarte mari şanse ca Chişinăul să continue să fie condus de un primar unionist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale, Anatol Şalaru, consideră că sunt şanse foarte mari ca viitorul primar de Chişinău să fie unul unionist.

„Primăria Chişinăului a fost condusă timp de 10 ani de către un primar unionist. Aşadar, unionismul are un bazin important în Chişinău şi există foarte mari şanse, eu îmi doresc acest lucru, ca municipiul Chişinău să continue să fie condus de un primar unionist, indiferent de la care partid. Pentru toţi unioniştii din Republica Moldova este important ca a doua capitală românească să rămână pe linia românească şi proeuropeană”, a declarat Anatol Şalaru pentru Tribuna.

Politicianul a precizat că formaţiunea sa încă nu a decis dacă va participa cu un candidat propriu sau va sprijini un candidat comun. 

„Dacă desemnarea în comun a unui candidat pentru primăria Chişinăului va eşua, cu siguranţă, vom avea candidat”, a spus liderul PUN.

Potrivit acestuia, desemnarea unui candidat comun pentru alegerile anticipate din Chişinău ar fi cea mai bună soluţie.

„O cădere a Chişinăului, chiar dacă este vorba de doar un an de mandat, deschide PSRM noi posibilităţi de a prelua guvernarea după alegerile parlamentare din acest an”, a explicat Şalaru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite