Anatol Şalaru: „Ca ministru al Apărării vă pot spune că venirea lui Igor Dodon la putere va transforma Republica Moldova într-un pion în mâna Rusiei”

Anatol Şalaru: „Ca ministru al Apărării vă pot spune că venirea lui Igor Dodon la putere va transforma Republica Moldova într-un pion în mâna Rusiei”

FOTO arhivă

Ministrul Apărării, Anatol Şalaru, a postat miercuri, 3 noiembrie, pe pagina sa de Facebook un mesaj de susţinere a Maiei Sandu. Liberalul avertizează despre pericolul venirii la putere a socialistului Igor Dodon, care ar putea arunca Moldova sub influenţa Federaţiei Ruse.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Primul tur al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova a trecut şi, chiar dacă pentru PL rezultatele nu au fost cele aşteptate, lupta merge mai departe. Astăzi bătălia pentru valorile democraţiei europene, pentru un stat de drept în slujba oamenilor şi nu al oligarhiei sunt reprezentate de Maia Sandu. 

Ca ministru al Apărării vă pot spune că venirea lui Igor Dodon la putere va transforma Republica Moldova într-un pion în mâna Rusiei şi îl va folosi pentru a lovi atât în Ucraina cât şi în România. Venirea lui Igor Dodon la putere înseamnă nu doar reorientarea strategică a Republicii Moldova, dar şi perpetuarea statului nefuncţional. Sunt ministru în actualul guvern şi ştiu că nu toate lucrurile sunt cum ar trebui şi că este loc de mai bine. Un preşedinte dedicat reformelor instituţionale, profunde este ceea ce are astăzi nevoie Republica Moldova.

În acest context fac apel la toţi membrii Partidului Liberal, la simpatizanţii noştri şi la toţi cetăţenii Republicii Moldova să iasă la vot pe data de 13 noiembrie şi să-i acorde votul Maiei Sandu. Orice absenţă de la vot este un vot dat lui Igor Dodon. Eu voi vota pe data de 13 noiembrie pentru Maia Sandu”, a scris Anatol Şalaru pe pagina sa de Facebook. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările