Anatol Şalaru: Nici Andrei Năstase şi nici Ion Ceban nu sunt o soluţie pentru Chişinău. Ambii sunt parteneri şi în umbra lor este Dmitri Kozak

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Unităţii Naţionale, ex-ministrul Apărării Anatol Şalaru, consideră că nici copreşedintele Blocului ACUM Andrei Năstase şi nici socialistul Ion Ceban nu sunt o soluţie pentru Primăria Chişinău, pentru că ambii „sunt parteneri şi în umbra lor este Kozak sau Şoigu căruia Năstase i-a asigurat vizita folosind resursele MAI-ului”.

Anatol Şalaru l-a criticat pe Andrei Năstase, într-o postare pe Facebook, şi l-a acuzat de „ipocrizie şi fariseism”, pentru declaraţia „Republica Moldova este sortită eşecului dacă Chişinăul va fi câştigat de către socialişti”.

„Cedarea către Dodon a Curţii Constituţionale, a Procuraturii şi CNA-ului, a sectorului de securitate nu a sortit eşecului Republica Moldova? Alianţa făcută de Kozac, proiectele de federalizare vânturate de Dodon prin cancelariile europene nu sortesc eşecului Republica Moldova? Republica Moldova a fost sortită eşecului atunci când au făcut alianţa cu Igor Dodon şi PSRM. A spune azi că Republica Moldova este sortită eşecului dacă vin socialiştii în fruntea Chişinăului este o agresiune la adresa bunului simţ şi a inteligenţei cetăţenilor din Chişinău”, a declarat Anatol Şalaru.

El susţine că „retorica electorală anti-socialistă a lui Năstase, în timp ce este în alianţă cu socialiştii şi votează la APCE pentru Rusia, este incalificabilă moral”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite