Ana Guţu, către Dorin Chirtoacă: V-aţi înconjurat cu oameni de nimic şi tineri corupţi care v-au vândut pe mâna justiţiei politic angajate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Vicepreşedintele PUN, Ana Guţu, a criticat activitatea lui Dorin Chirtoacă la şefia Capitalei. Aceasta i-a reproşat fostului primar de Chişinău că s-ar fi înconjura la Primărie „cu oameni de nimic, tineri corupţi, neprofesionişti, care în final v-au vândut pe mâna justiţiei politic angajate”.

„Iată că azi v-aţi prezentat demisia în loc să luptaţi pentru postul de edil în care aţi fost ales pentru al treilea mandat. Aţi fost o tânără speranţă pe valul anticomunist din 2005-2007. Aţi ajuns o epavă din cauza infantilismului şi dependenţei totale de cel care v-a distrus ca politician – unchiul dumneavoastră şi eternul lider PL, Mihai Ghimpu”, a declarat Ana Guţu într-o postare pe Facebook.

Primarul general de Chişinău, Dorin Chirtoacă, suspendat din funcţie fiind vizat într-un dosar penal, şi-aanunţat  demisia vineri, 16 februarie, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dorin Chirtoacă a precizat că pleacă din funcţie „în semn de protest şi dezacord faţă de abuzurile care au loc împotriva oraşului, dar şi împoriva subsemnatului şi în niciun caz pentru a recunoaşte acuzaţiile prosteşti care îmi sunt aduse”. 

El susţine că, potrivit Codului Electoral, alegerile anticipate în Chişinău ar urma să aibă loc pe 20 mai.

Primarul a dat de înţeles că Partidul Democrat va face tot ce-i stă în puteri pentru a evita alegerile anticipate, pe motiv că aceştia le-ar pierde.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite