Ambasadorul SUA accentuează importanţa alegerilor libere şi corecte

Ambasadorul SUA accentuează
importanţa alegerilor libere şi corecte

Ambasadorul Statelor Unite al Americii la Chişinău, Dereck J. Hogan, a accentuat importanţa alegerilor libere şi corecte în cadrul unei întrevederi cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu. Ambasadorul Hogan şi-a reiterat angajamentul de a ajuta Moldova să implementeze reformele şi să avanseze pe calea euro-atlantică, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ambasada SUA în Republica Moldova menţionează pe pagina sa de Facebook că astfel de progrese deschid calea pentru relaţii comerciale extinse, care aduc prosperitate atât cetăţenilor Moldovei, cât şi cetăţenilor americani.
 
Dereck J. Hogan a depus jurământul la Departamentul de Stat din Washington în calitate de ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova în luna octombrie. Acesta este  diplomat de carieră al Serviciului Diplomatic Superior al Statelor Unite. Înainte de a depune jurământul în calitate de ambasador Hogan a fost secretar executiv adjunct al Departamentului de Stat al SUA.
 
În mesajul său de salut, Dereck J. Hogan a declarat că respectă şi admiră tenacitatea Republicii Moldova de a-şi consolida independenţa şi de a construi o societate democratică, stabilă şi prosperă. Ambasadorul a mai spus că SUA au fost şi întotdeauna vor fi un partener şi un prieten devotat al Republicii Moldova.
 
citeste totul despre: