Alexandru Tănase: Cred că Rusia nu va mai miza pe Dodon şi vom asista la declinul Socialiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Tanase si Igor Dodon

Ex-preşedintele Curţii Constituţionale Alexandru Tănase consideră că Partidul Socialiştilor şi-a atins apogeul, luând în alegerile din 24 februarie 35 de mandate parlamentare. Potrivit lui, de acum încolo vom asista la declinul Socialiştilor.

„Eu cred că Rusia nu va mai miza în continuare orbeşte pe Dodon şi va încerca să-şi resusciteze alţi agenţi de influenţă”, a afirmat Alexandru Tănase la Adevărul Live.

În opinia sa, dacă anterior partidele de stânga ieşeau învingătoare la parlamentare, nu a fost şi cazul PSRM, de această dată. Dimpotrivă, susţine Tănase, Socialiştii au ieşit destul de şifonaţi din alegerile din 24 februarie, subliniind că Socialiştii nu au avut de câştigat în alegeri nici măcar de pe urma faptului că Igor Dodon a avut peste 20 de deplasări la Moscova.

„Scandalurile care au fost legate de finanţări. Multe detalii care au apărut, cred că au tăiat din elanul acestui partid”, a precizat Tănase.

El a mai adăugat că, dacă Igor Dodon va mai candida la un nou mandat de preşedinte al ţării, şansele de victorie sunt foarte mici.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite