Alegeri Republica Moldova. Deputat socialist: Constatăm că pentru Andrei Năstase duşmanul nu mai este Plahotniuc, ci Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSRM Vlad Bătrîncea se arată nemulţumit de faptul că liderul PPDA, Andrei Năstase, la întâlnirile cu alegătorii îi critică pe socialişti şi pe liderul lor, Igor Dodon. În opinia lui, Năstase şi-a schimbat mesajul electoral, concentrându-se mai mult pe Dodon, decât Plahotniuc.

„Niciodată în activitate electorală şi discuţii cu cetăţeni nu am vorbit de rău de Andrei Năstase şi Platforma DA. Am considerat şi considerăm că oponenţii noştrii comuni sunt partidele de la guvernare - democraţii şi liberalii, Leancă, toţi cei care au furat miliarde şi au bătut joc de popor. Am considerat că trebuie să luptăm cu Plahotniuc.

Împreună am protestat şi am întors cetăţenilor alegerile directe a preşedintelui ţării.

Astăzi cu părere de rău am constatat că pentru Andrei Năstase oponentul de bază este Igor Dodon şi socialiştii. În cadrul întilnirii de astăzi cu cetăţeni din Chişinău el s-a concentrat anume pe critici în adresa opoziţiei parlamentare şi personal lui Dodon.

Păcat. Anterior am crezut că e o întîmplare ceea ce am auzit de la colegi din teritorii. Astăzi constatăm că pentru cei din Platforma duşmanul nu mai este Plahotniuc şi guvernarea, dar Dodon şi socialiştii. Socialiştii cu care Năstase a protestat împotriva guvernării.

Dle Năstase, nu vă zic că comiteţi o greşeală şi că aţi ales o strategie greşită. Vă spun altceva. Datorită acestei strategii, turul II va avea loc între Igor Dodon şi Marian Lupu”, a scris Bătrîncea pe pagina sa de Facebook, joi, 15 septembrie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite