Alegeri Republica Moldova. Andrei Năstase: Eu am încredere în PAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr la funcţia de preşedintele al Republicii Moldova, Andrei Năstase, a declarat că are încredere în formaţiunea condusă de Maia Sandu, PAS. Răspunsul lui Năstase vine ca reacţie la faptul că Maia Sandu a sugerat recent că nu are încredere deplină în Andrei Năstase.

„Eu de obicei vin cu paharul plin şi cred că şi omul cu care discut este la fel ca mine. De fapt, Maia Sandu nu a spus că nu are încredere, dar că încrederea se câştigă cu timpul. Eu am încredere în PAS. Acest partid vine din acelaşi mediu ca şi noi, avem idei şi scopuri comune. Nu putem pune problema unor persoane concrete, ci problemele oamenilor”, a afirmă liderul PPDA.

Andrei Năstase a dat de înţeles că ar dori să fie el candidatul comun la prezidenţiale, însă susţine că se va conforma rezultatelor celor două sondaje, care vor fi gata la finele lunii septembrie. 

„Eu îmi voi respecta cuvântul dat şi voi proceda conform înţelegerii. Ne aşteaptă o luptă dificilă şi, ca un bărbat, aş lua această responsabilitate şi durere pe umerii mei”, a spus liderul PPPDA.

Politicianul a subliniat că PPDA va face abstracţie de geopolitică în campania electorală. 

„Trebuie să lăsăm geopolitica la o parte. Noi nu vom merge pe această cale. Vom explica oamenilor că viaţa, justiţia, drumurile în Uniunea Europeană sunt mai bune, dar putem să le facem şi singuri la noi acasă”, a menţionat Năstase.

Andrei Năstase a participat miercuri, 14 septembrie, la emisiunea „Punctul pe azi”, de la TVR Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite