Alegeri locale Moldova. Renato Usatîi revine de la Moscova şi se înscrie în cursa electorală pentru municipiul Bălţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegeri locale Moldova. Renato Usatîi vrea să conducă municipiul Bălţi FOTO captură TV
Alegeri locale Moldova. Renato Usatîi vrea să conducă municipiul Bălţi FOTO captură TV

Omul de afaceri şi liderul Partidului „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, revine în Republica Moldova şi va candida la funcţia de primar al municipiului Bălţi la alegerile locale generale din 14 iunie 2015.

Renato Usatîi vine miercuri, 6 mai, la Chişinău pentru a-şi depune candidatura la funcţia de primar al municipiului Bălţi. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Moscova şi transmise în direct la Chişinău. Renato Usatîi a spus că există riscul să fie arestat chiar pe aeroport, dat fiind faptul că pe numele său sunt pornite 16 cauze penale, transmite IPN.

Renato Usatîi a anunţat că va merge în campania electorală cu sloganul: „Voi decideţi, noi facem”, iar programul electoral prevede dezvoltarea municipiului Bălţi şi a regiunilor prin intermediul acordurilor bilaterale de investiţii care vor fi semnate cu regiunile din Federaţia Rusă. În acest context, Usatîi a declarat că în prezent se discută despre semnarea unui asemenea acord între Bălţi şi Sankt-Petersburg.

Întrebat ce relaţii are cu partidele proruse din Moldova, în speţă cu PSRM, Renato Usatîi a spus că are o înţelegere cu liderul socialiştilor, Igor Dodon, pentru al doilea tur al alegerilor locale. În cazul în care în turul al doilea, într-o anumită localitate, va accede un candidat al Partidului Nostru, acesta va fi susţinut de PSRM şi invers.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite