Alegeri Chişinău. Maia Sandu: „Dacă nu vom merge acum la vot, s-ar putea ca mai târziu să fim lipsiţi de acest drept“ VIDEO

Alegeri Chişinău. Maia Sandu: „Dacă nu vom merge acum la vot, s-ar putea ca mai târziu să fim lipsiţi de acest drept“ VIDEO

FOTO IPN

Preşedintele PAS, Maia Sandu, a declarat că a votat, duminică, „împotriva corupţiei şi a unui regim autoritar“ şi a îndemnat toţi locuitorii Chişinăului să iasă la vot.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am votat pentru un om care să lucreze în interesul nostru, al tuturor locuitorilor municipiului Chişinău, am votat împotriva corupţiei şi împotriva unui regim autoritar şi vreau să-i îndemn pe toţi locuitorii Capitalei, pe toţi locuitorii suburbiilor să meargă la vot, pentru că este dreptul, dar şi obligaţia noastră. Dacă nu vom merge acum la vot, s-ar putea ca mai târziu să fim lipsiţi de acest drept. Să ştiţi că votaţi nu doar pentru dumneavoastră, ci şi pentru confortul tuturor locuitorilor Chişinăului şi, mai mult decât atât, votaţi pentru viitorul democratic al acestei ţări“, a declarat Maia Sandu imediat după ce şi-a exprimat opţiunea electorală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările