Adriana Beţişor, cercetată penal pentru abuz în serviciu

Adriana Beţişor, cercetată penal pentru abuz în serviciu

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a confirmat informaţia apărută în presă că Adriana Beţişor, procurorul care a instrumentat dosarul penal pe numele fostului premier Vlad Filat, este vizată într-un dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandru Stoianoglo a precizat că în acest dosar sunt vizaţi mai mulţi procurori, majoritatea cercetaţi penal pentru abuz în serviciu şi fals în acte publice, adică aceeaşi învinuire care i-a fost şi adusă şefului suspendat al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari.

Amintim că Adriana Beţişor a depus o cerere de demisie din organele procuraturii la 6 august 2019. Ea şi-a motivat acţiunea în felul următor: „Ajungi la un moment dat în viaţă când înţelegi că oamenii din jur şi familia sunt mai importanţi ca orice alt lucru. Trebuie să avem şi alte priorităţi în viaţă”.

Adriana Beţişor a fost procurorul pe caz în primul dosar intentat pe numele ex-premierului Vlad Filat, condamnat în 2015 la nouă ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi corupere pasivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: