Adevărul Live. Ion Leaşcenco, despre decizia unioniştilor de a merge în alegeri separat de Blocul electoral ACUM

Adevărul Live. Ion Leaşcenco, despre decizia unioniştilor de a merge în alegeri separat de Blocul electoral ACUM

Preşedintele Blocului Unităţii Naţionale, Ion Leaşcenco, este invitatul de luni, 14 ianuarie, al emisiunii „Adevărul Live”. Vorbim cu activistul unionist, care a decis să candideze la parlamentare în circumscripţia din Călăraşi, de ce unioniştii din societatea civilă nu susţin Blocul ACUM, precum a făcut-o Partidul Unităţii Naţionale, dar au decis să meargă separat în alegeri şi să fie concurenţi electorali pe unele circumscripţii cu ACUM.

Discutăm cu Ion Leaşcenco despre motivele de ce unioniştii nu au acceptat propunerea Partidului Liberal, condus de către Dorin Chirtoacă, de a forma o platformă comună pentru alegerile din 24 ferbuarie. 

De asemenea, în discuţie este pus subiectul privind decizia lui Traian Băsescu de a sprijini Blocul ACUM, dar nu unioniştii. Care sunt şansele unioniştilor în contextul respectiv şi cum comentează Ion Leaşcenco afirmaţiile lui Andrei Năstase că cei care vor candida independent nu trebuie votaţi, ci doar Blocul ACUM ar merita să fie sprijinit de alegători?

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: